Underwear for life
För medlemmar
25% på allt
Kom ihåg att logga in för att aktivera erbjudandet.

Gäller t.o.m. 28 april. Gäller för nya och befintliga More at Lindex-medlemmar när du shoppar för 200:- eller mer. Gäller även sänkta varor. Gäller inte på Female Engineering-produkter och externa beauty-varumärken. Gäller inte på presentkort. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Live shopping:
Spring Styling
with HairtalkbyEmelie
25 april kl. 18.00
A glimpse of summer
Stay cool on sunny days
Special offer

Med innovativa menstrosor från Female Engineering kan du känna dig torr, bekväm och säker genom hela mensen. Eftersom vi vet att du behöver mer än ett par, har vi ett speciellt erbjudande till dig.

Köp 1, få 20% 

Köp 2, få 25% 

Köp 3 eller fler, få 30% 

Upptäck nästa generations mensskydd. 

Gäller bara online på utvalda menstrosor från Female Engineering när du handlar för 200:- eller mer.

Stunning swimwear
Gör dig redo för sköna dagar i solen.
Boka en Personal shopper

få 15% på dina utvalda plagg

som More at Lindex-medlem
På jakt efter ny garderobsinspiration? Boka ett personal shopping-tillfälle i butik helt kostnadsfritt, och få 15% rabatt på dina utvalda plagg. Och såklart massor av tips och inspiration till din smarta garderob.

Gäller t.o.m. 31 maj 2024. Gäller endast i butik och när du bokar ett kostnadsfritt personal shopping-tillfälle. Gäller för nya och befintliga More at Lindex-medlemmar. Om det finns ett annat pågående erbjudande kommer erbjudandet med högst rabatt att tillämpas. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Ladda ner vår app för en enklare och smartare shoppingupplevelse.
Få 10% på ditt första köp
När du blir More at Lindex-medlem. Rabatten dras av i kassan.

Vi på Lindex tror på damkläder du vill bära om och om igen, underkläder för varje fas i livet, barnkläder gjorda för oändlig lek, och de bekvämaste babykläderna.