Missoni-Lindex snart här

Det italienska modehuset Missoni samarbetar med Lindex för att stödja bröstcancerforskningen. Den unika kollektionen som lanseras den 25 september kommer att säljas i Lindex samtliga butiker i Norden, Centraleuropa, Mellanöstern samt på www.lindex.com.

Missoni-Lindex kollektionen, vars mönster och design är typiska för Missoni, består av totalt 75 delar; damkläder, underkläder, barnkläder och accessoarer, och är designad av Angela Missoni.10% av det totala försäljningspriset går direkt till kampen mot bröstcancer.

Angela

- Samarbetet med Lindex har gett oss en unik möjlighet att erbjuda alla kvinnor prisvärd design, och samtidigt möjlighet att kunna bidra med något genom att sprida information om bröstcancer runtom i världen, säger Angela Missoni, Creative Director hos Missoni.

- Vi vill genom samarbetet med Missoni ge våra kunder tillgång till ett av världens mest kända och uppskattade varumärken, samtidigt som vi fortsätter vårt långtgående arbete för att stödja bröstcancerforskningen, säger Lea Rytz Goldman, Design- och Inköpsdirektör på Lindex.

 

 


Cookies används för att vår webbplats ska fungera och för att tillhandahålla, utveckla och utvärdera tjänster i våra digitala kanaler, samt förse dig med anpassad kommunikation och marknadsföring. Webbplatsen kan också innehålla cookies som visar relevanta annonser utanför lindex.com. Genom att klicka på knappen "Jag godkänner", godkänner du cookies. Du kan hantera cookies i din webbläsare. Läs mer om cookies och hur du kan tacka nej till dem här.

Jag godkänner