Medlemmer:
25 % på barnesortimentet
Husk å logge deg på for å aktivere tilbudet.

Gyldig til og med 25. september. Gjelder for nye og eksisterende More at Lindex-medlemmer når du handler for 200 kr eller mer. Gjelder varer til fullpris. Gjelder ikke for Female Engineering-produkter. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Ikke et medlem ennå? Slapp av, det er gjort på null komma niks.
Layers on layers
Live shopping:
Fall Season
Torsdag 28. september kl. 18.00    
 
På jakt etter de perfekte plaggene til den nye sesongen? Sammen med mote- og skjønnhetsinfluenserne og podkast-duoen Frida Fahrman og Emma Unckel inviterer vi deg til en Live Shopping-stund fylt med alt du trenger for de kommende månedene.

Dette showet blir sendt på svensk.

Bestill en Personal shopper

få 15 % på dine utvalgte plagg

som More at Lindex-medlem
Ser du etter litt ny inspirasjon til garderoben? Bestill en gratis personal shopping-stund i butikken og få 15 % rabatt på dine utvalgte plagg som More at Lindex-medlem. Og selvfølgelig en haug med praktiske tips, triks og inspirasjon til en smart garderobe.

Gyldig til og med onsdag 31. oktober 2023. Kun gyldig i butikk og når du bestiller en gratis personlig shopping-time. Gjelder for nye og eksisterende More at Lindex-medlemmer. Hvis det pågår et annet tilbud, vil tilbudet med høyest rabatt bli brukt. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Undertøy som absorberer menstruasjonen
Her finner du vårt outlet som pågår nå.
Last ned appen for å få en enklere og smartere shoppingopplevelse.
Få 10 % rabatt på ditt første kjøp
når du blir et More at Lindex-medlem. Rabatten trekkes fra i kassen.

Lindex tilbyr et bredt utvalg av dameklær, undertøy, barneklær og babyklær.