More at Lindex medlemsvillkor


Fullständiga medlemsvillkor för More at Lindex

Allmänt om More at Lindex

More at Lindex är Lindex lojalitetsprogram. Medlemskapet är nyckeln till att få bonus, erbjudanden och förmåner. Som medlem i More at Lindex kan du samla poäng på alla dina inköp som sedan omvandlas till bonusutbetalningar. Du får även personliga erbjudanden och förmåner samt personligt anpassad kommunikation baserat på din köphistorik, dina val och preferenser./p>

På Mina Sidor på lindex.com eller i Lindex app kan du när som helst uppdatera dina inställningar och i vilka kanaler du vill få kommunikation från oss t ex email eller sms. Du kan också alltid kontakta vår kundservice och få hjälp med detta.

För information om hur Lindex hanterar och behandlar dina personuppgifter läs Lindex integritetspolicy här .

 • Det kostar inget att vara medlem i More at Lindex.
 • För att bli medlem måste du ha fyllt 18 år samt vara folkbokförd i Sverige.
 • Anställda inom Lindex-koncernen kan vara medlemmar men erhåller ingen bonus.
 • Medlemskapet är personligt.
 • Lojalitetsprogrammet är nationellt och du kan enbart få bonus på köp i svenska Lindex-butiker.

Ansökan om medlemskap

Ansökan om medlemskap kan göras i en Lindexbutik, på lindex.com eller i Lindex app.

Som medlem kan du få en shoppingtag med en streckkod för att identifiera dig när du handlar. Du kan även använda din legitimation eller Lindex app. Har du ett Lindex Club-kort sedan tidigare kan du registrera ditt köp med hjälp av det.

Identifiera dig alltid i kassan för att inte riskera att gå miste om erbjudanden och bonus. Vid köp på lindex.com eller i Lindex app, identifierar du dig genom att logga in på ditt konto.

Lindex har rätt att ändra i villkoren för medlemskap. Om ändringarna är väsentliga kommer du att få meddelande om detta en månad i förväg via e-post eller SMS och kan i sådant fall välja att avsluta ditt medlemskap.

Medlemskapet gäller tillsvidare med en månads uppsägningstid för Lindex. Om medlemskapet varit inaktivt och senaste registrerade köp ägde rum för mer än 36 månader sedan har Lindex rätt att avsluta medlemskapet (intjänade poäng förfaller per automatik efter 12 månader). Lindex förbehåller sig också rätten att avsluta medlemskapet eller annullera poäng på grund av missbruk. Med missbruk avses att du inte följer de överenskomna villkoren eller låter andra personer registrera köp på ditt medlemskonto.

Du som har ett More at Lindex konto kort kan läsa mer om villkoren här .

Avsluta medlemskap

Du har rätt att när som helst gå ur More at Lindex genom att lämna ett meddelande om detta till Lindex Kundservice i detta formuläret>> eller på telefon 010- 452 62 00

När du har ett More at Lindex-kort med kontofunktion behöver du kontakta Ikano lindex@ikano.se eller på telefon 0476-587 000 för att avsluta ditt medlemskap.

För att avregistrera SMS-utskick, skicka "Lx stop" till 71550.

Månadbonus

Så här fungerar poäng & bonus

Du får en poäng för varje krona du handlar för. Betalar du dessutom med ditt More at Lindex-kort med kontofunktion får du dubbla poäng, d.v.s två poäng för varje spenderad krona. Vid retur dras motsvarande poäng av. Läs mer om villkoren för More at Lindex konto här.

När du kommer upp till 1000 poäng sätter vi in 25 kr på ditt bonuskonto, kommer du upp till 2000 poäng får du 50 kronor och så vidare. Denna avstämning görs varje månad och du får information via e-post eller SMS om du får bonus. Om du inte kommer upp till en nivå som ger dig en bonusinsättning förs poängen över till nästa månad.

Du kan alltså uppnå en löpande bonus på 5 % av det du handlar för (se tabellen).

När du tjänat in tillräckligt många bonuspoäng så att du kommer upp i nivåerna för utbetalning som anges nedan, sätts din bonus in på ditt bonuskonto. Vi skickar information via e-post eller SMS som talar om hur mycket bonus du fått och giltighetstiden. Du kan alltid gå in på Mina Sidor på lindex.com och hitta uppdaterad information om din bonus.

Intjänad bonus kan inte bytas mot kontanter.

Alla inköp är bonusgrundande, förutom inköp av presentkort. Betalning som sker med presentkort är dock bonusgrundande. Inköp som du gör med din bonus är inte bonusgrundande.

Poäng och bonus kan inte registreras i efterhand. Identifiera dig alltid när du handlar, så att du inte går miste om poäng och bonus.

Utbetald bonus är giltig i sex månader.

Månadsbonus

More Reward

Vad innebär More Reward?

När du handlar för 2 000 kr eller mer under ett kvartal belönar vi dig med en extra bonus som vi kallar för More Reward. Du får 2 000 extra poäng som omvandlas till en bonus på 50 kr. Betalar du dessutom med ditt More at Lindex kort får du ytterligare 2 000 poäng om du uppnår nivån. Din More Reward blir då 100 kr. Tillsammans med månadsbonusen kan du totalt få upp till 10% i bonus och belöningar per kvartal. Det är helt enkelt vårt sätt att säga tack för att du är en trogen kund hos oss.

Utbetalning av bonus- hur fungerar det?

Månadsbonusen utbetalas varje månad efter det att det gjorts en bonusuträkning från föregående månad. Om du dessutom handlat för minst 2 000 kr under ett kvartal sker även en utbetalning av din More Reward-bonus samtidigt som månadsbonusen, en månad efter det avsedda kvartalet. Din More Reward är inräknad i och utbetalas tillsammans med månadsbonusen till ditt bonuskonto.

Så här använder du din bonus

När du handlar i en Lindexbutik, Lindex app eller på lindex.com och har bonus på ditt bonuskonto måste du själv meddela att du vill utnyttja din bonus. Om bonusen uppgår till mer än 200 kronor måste du visa legitimation. Detta är för din säkerhet och för att ingen annan än du skall kunna utnyttja din bonus.

Information om din bonus

Aktuellt poängsaldo och information om poäng, som kommer att förfalla, hittar du på Mina Sidor på lindex.com. Information om intjänad bonus skickas även till dig via e-post eller SMS när du når upp till nivåerna, som anges ovan

Det här gäller personuppgiftbehandling för More at Lindex

Din integritet är viktig för oss. I vår fullständiga integritetspolicy beskrivs hur vi behandlar personuppgifter bland annat vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Vi vill uppmana dig att läsa vår fullständiga integritetspolicy här . Genom att bli medlem i More at Lindex godkänner du hur Lindex behandlar dina personuppgifter.

Vi kommer behandla dina uppgifter för att kunna hantera ditt medlemskap och konto, för att hantera poäng och bonus, ge dig förmåner och erbjudanden och för att leverera en personligt anpassad upplevelse av våra tjänster.

För att kunna hantera och administrera ditt användarkonto

Personuppgifter behandlas för att:

 • Ge behörighet att logga in.
 • Kunna göra identifikation och ålderskontroll.
 • Upprätthålla korrekta och uppdaterade uppgifter.
 • Göra det möjligt att följa köphistorik.
 • Hantera dina val av inställningar och uppgifter om betalningshistorik och betalsätt.
 • Underlätta för dig att spara shoppinglistor, lämna förslag på inköpslistor eller liknande åtgärder som syftar till att förenkla för dig. För att möjliggöra detta utförs analyser.

De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

 • Namn
 • Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
 • Användarnamn och lösenord.
 • Köphistorik
 • Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som används och dess inställning.
 • Betalningshistorik
 • Personnummer
 • Kundnummer
 • Adressuppgifter från externa källor, t ex SPAR.

Laglig grund:

För dig som är medlem i More at Lindex: Fullgörande av avtalet om medlemskap i lojalitetsprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i lojalitetsprogrammet.

För att kunna hantera poäng och bonus för dig som är medlem i More at Lindex

Personuppgifter behandlas för att:

 • Registrera och beräkna poäng och bonus baserat på dina köp.
 • Administrera bonusutbetalningar och överföra bonusen till ditt bonuskonto.
 • Göra utskick av bonusbesked till dig.

De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

 • Namn
 • Kundnummer
 • Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
 • Köphistorik

Laglig grund:

Fullgörande av avtalet om medlemskap i lojalitetsprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i lojalitetsprogrammet.

För att kunna ge dig som är medlem i More at Lindex förmåner och erbjudanden

Personuppgifter behandlas för att:

 • Erbjuda förmåner, rabatter, generella och personliga erbjudanden, inbjudningar till event eller gåvor eller annan direktmarknadsföring.

Baserat på analyser kan våra medlemmar delas in i olika kundgrupper för att ge olika grupper (segment) olika erbjudande, förmåner och rabatter baserat på köphistorik, angivna preferenser, ålder, bostadsort, marknadsundersökningar. För att kunna lämna personliga erbjudanden, förmåner och kommunikation genomförs analysen på individnivå.

De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

 • Namn
 • Användarnamn
 • Kundnummer
 • Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
 • Bostadsort
 • Köphistorik
 • Användargenererad data (t ex klick- och besökshistorik).
 • Angivna kundval avseende produkter och tjänster.
 • Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som du använder och dess inställningar, t ex språkinställning.
 • Platsinformation från mobila enheter, t ex mobiltelefon eller surfplatta.

Laglig grund: Fullgörande av avtalet om medlemskap i lojalitetsprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i lojalitetsprogrammet.

För att kunna leverera en personligt anpassad upplevelse av våra tjänster

Personuppgifter behandlas för att:

 • Ge dig ett personligt anpassat innehåll, t ex genom att visa relevanta produktrekommendationer, ge förslag på inköpslistor eller andra liknande åtgärder som syftar till att förenkla för dig.
 • Förenkla din användning av företagets tjänster, t ex genom att spara inköpslistor eller valt betalsätt i syfte att underlätta framtida köp eller påminna dig om kvarglömda eller övergivna digitala varukorgar.
 • Genomföra analyser av de uppgifter som vi samlar in för att kunna dela in våra medlemmar i olika kundgrupper för att ge olika kundgrupper olika erbjudanden, förmåner och rabatter baserat på köphistorik, angivna preferenser, ålder, bostadsort, marknadsundersökningar. För att kunna lämna personliga erbjudanden, förmåner och kommunikation genomförs analysen på individnivå.

De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

 • Namn
 • Ålder
 • Bostadsort
 • Köphistorik.
 • Användargenererad data (t ex klick- och besökshistorik).
 • Angivna kundval avseende produkter och tjänster.
 • Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som medlemmen använder och dess inställningar, t ex språkinställning.
 • Platsinformation från medlemmens mobila enheter, t ex mobiltelefon eller surfplatta.

För att kunna uppfylla sina åtaganden utför företaget vissa analyser avseendet ex.

 • Hur webbsidor och andra digitala kanaler används (t.ex. vilka sidor och delar av sidor som besöks och vilka sökningar som gjorts).
 • Köphistorik
 • Ålder
 • Bostadsort
 • Angivna preferenser (t ex om produkter och tjänster, intressen och beteenden).
 • Språk- och andra inställningar i digitala tjänster.
 • Resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar.

Laglig grund: Fullgörande av avtalet om medlemskap i lojalitetsprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i lojalitetsprogrammet.

Läs gärna vår fullständiga integritetspolicy om hur vi behandlar personuppgifter här .

Force Majeur

Lindex är inte ansvarig för skada som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehållet i fråga om strejk, blockad, bojkott och lockout gäller även om Lindex själv vidtar eller är föremål för sådana konfliktåtgärder. Lindex är inte heller skyldig att i andra fall ersätta skada som uppkommer om Lindex varit normalt aktsam.

Kontaktuppgifter

More at Lindex Bonus

Lindex Kundservice

Telefon:010- 452 62 00

E-mail: Klicka här>>

Adress: More at Lindex, Box 233, 401 23 Göteborg, Sverige

More at Lindex konto

Ikano Kundservice

Telefon: 0476-587 000 ( Öppettider vardagar 09:00 - 17:00 )

E-mail: lindex@ikano.se

Adress: More at Lindex, Ikano Bank AB, Box 719, 343 Älmhult

Tillbaka till toppen

Lägg till genväg

Klicka nedan för att lägga till som genväg

Cookies används för att vår webbplats ska fungera och för att tillhandahålla, utveckla och utvärdera tjänster i våra digitala kanaler, samt förse dig med anpassad kommunikation och marknadsföring. Webbplatsen kan också innehålla cookies som visar relevanta annonser utanför lindex.com. Genom att klicka på knappen "Jag godkänner", godkänner du cookies. Du kan hantera cookies i din webbläsare. Läs mer om cookies och hur du kan tacka nej till dem här.

Jag godkänner

Ett fel uppstod

Information