Nattøy

Nattøy er ikke bare et komfortabelt plagg som vi elsker å sove i, det er også det perfekte plagget for avslapning i sofakroken eller for friske morgenstunder, når frokosten skal nytes. Hos Lindex kan du velge blant et bredt utvalg nattøy i behagelige materialer, passformer og farger som både gir komfort og stil. Se våre pysjamaser, tøfler, nattkjoler og morgenkåper nedenfor og finn ditt nye favorittplagg!Nattøy som gir søte drømmer

Nattøy skal være superbehagelig å ha på og bidra til å gi deg en god nattesøvn. Hos Lindex kan du velge blant et stort utvalg nattøy i behagelige materialer, passformer og farger, som både gir deg komfort og stil. Her er det lett å finne et nytt favorittplagg som både kan brukes i sofakroken, mens du spiser frokost eller kanskje mens du lounger på sengen med en bok. Velg blant nattkjoler, pysjamaser, kimonoer og tøfler, og finn dine favoritter.

Vi liker forskjellige ting, og derfor har vi nattøy i mange modeller, materialer, mønstre og farger, med en perfekt passform som hjelper deg med å drømme søtt hele natten.

Her finner du et stort utvalg nattøy fra lange nattkjoler til korte stroppekjoler, som du kan få med blonder, mønstre og i ulike delikate farger. Velg mellom smale skulderstropper og korte ermer, og nattkjoler i sateng, blank mikrofiber eller myk bomull.

Trives du bedre i pyjamas, har vi pyjamasbukser, pysjamasshortser og pysjamastruser med romantiske detaljer som matcher pyjamasoverdelen, enten den er langermet, kortermet eller singlet. Her er det flere matchende pyjamasplagg, så du kan velge akkurat det du liker.

Vi har også deilige morgenkåper i fleecestoff. Perfekt etter dusjen, før du legger deg, og når du nyter en kaffe til avisen om morgenen. Hvis du foretrekker den løse og luftige stilen, kan du gå for en stilig kimono. Vi har flere kule modeller.

Mye av vårt nattøy er laget av myk økologisk bomull – så du kan sove enda bedre.

Legg til snarvei

Klikk under for å legge til som snarvei

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Nettstedet kan også inneholde informasjonskapsler som viser relevante annonser utenfor lindex.com. Ved å klikke på"«Jeg er enig"-knappen godtar du informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.

Jeg er enig

En feil oppstod

Informasjon