Badetøy

Vi får aldri nok badetøy og denne sommeren ønsker vi oss badetøy i freshe farger, med en flatterende passform. Hos Lindex kan du velge blant bikinier, badedrakter og behagelige strandklær i ulike mønstre, materialer og detaljer – så her har du gode muligheter for å finne sesongens favoritter!Badetøy til varme dager og oppfriskende dukkerter

Badetøy er til for varme dager med muligheter for friske bad, avslapning ved bassengkanten og oppdagelsesturer til skulte strender. Hos Lindex kan du velge blant badetøy i freshe farger og fine detaljer med en god passform – her har du altså gode muligheter for å finne sesongens favoritt.

Ved siden av å elske å bade i sjøen, er vi i Lindex også svært opptatte av å bidra til å holde havet rent. Derfor er rundt 30 % av badetøyet vårt merket med «Sustainable Choice», som betyr at det er laget av resirkulert polyester.


Den perfekte bikinien for deg

For å nyte strandlivet med stil, samtidig som du føler deg bra i ditt badetøy, bør du velge en modell som du virkelig liker. Derfor har vi satt sammen et stort utvalg bikinier både med og uten vattering, bikinier for proteser, stroppeløse bikinier og bikinitopper med knyting som gjør det lettere å justere passformen. Vi har også et stort utvalg bikinitruser i mange ulike modeller, med god passform.


Miks og match

Når det kommer til badetøy er alt lov! Velg blant bandeau-bikinier, trekantoverdeler og bikinioverdeler med push-up, og match med den underdelen du liker best. Her finner du bikinitruser i alle modeller, med høyt liv eller lav skjæring. Miks og match farger, mønstre og modeller som du vil, og skap din egen stil. Og når hver av delene ikke koster så mye, kan du kanskje kjøpe flere og variere?

Sett en spiss på sommerstilen med komfortable kaftaner og kimonoer, eller en tunika som du lett kan slenge utenpå badetøyet når det er tid for lunsj. Unn deg en stilig strandveske og et av våre fineste strandhåndklær, så er du klar for sommerens solfylte dager.

Legg til snarvei

Klikk under for å legge til som snarvei

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Nettstedet kan også inneholde informasjonskapsler som viser relevante annonser utenfor lindex.com. Ved å klikke på"«Jeg er enig"-knappen godtar du informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.

Jeg er enig

En feil oppstod

Informasjon