Hva er nøkkelen til å holde seg varm og tørr på kalde eller regntunge dager?Svaret er lagvis bekledning. La oss veilede deg gjennom det mest grunnleggende.

LAYER 1

Det første først – begynn med å kle på barna dine et lett og pustende innerlag fra topp til tå. Vi anbefaler et sett i myk ull eller merinoull.

LAYER 2

Mellomlaget holder barna tørre og isolerte og holder på kroppsvarmen. Velg myk og holdbar fleece laget av resirkulert polyester.

LAYER 3

Sist, men ikke minst. Skallaget. Dette laget har en annen funksjon. Det fungerer som et skjold og beskytter mot snø, vind og regn. Velg et holdbart plagg som tåler alle forhold.

Legg til snarvei

Klikk under for å legge til som snarvei

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Nettstedet kan også inneholde informasjonskapsler som viser relevante annonser utenfor lindex.com. Ved å klikke på"«Jeg er enig"-knappen godtar du informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.

Jeg er enig

En feil oppstod

Informasjon