Leggings

Leggings står høyt på listen over de mest behagelige buksene vi har i klesskapet. Og ikke bare er de superbehagelig å ha på, de kortere modellene som kan minne om sykkelshorts har også tatt motebildet med storm. Velg blant vårt utvalg leggings i ulike farger, materialer og passformer, og finn et par som du enkelt kan style til hverdag eller fest.Komfortable leggings

Myke og behagelige med elastikk i midjen og ingenting som strammer eller gnager. Leggings er de mykeste buksene som finnes. Ankellange leggings med høy midje i økologisk bomullsstretch, med kule detaljer – blonder nederst på bena eller gjennomskinnelige kontrastblonder. Her finner du både grå, blå og svarte leggings. Ha flere forskjellige farger i skapet, så kan du enkelt variere antrekket. Den figurnære passformen er fin sammen med vide plagg. Ta på deg en deilig, oversized cardigan i en flott knallfarge. En nydelig mønstret tunika er også superfint med leggings.


Fremhev stilen din

Dette er plagget som passer til alle dager og mange forskjellige anledninger. Du bestemmer stilen. Vil du ha en avslappet og behagelig stil, eller vil du se mer pyntet ut? Med stilige sko og tilbehør passer leggings enten du skal på jobb eller ut på date. Når det blir varmere ute, er det deilig å ha bare legger. Da kan du bytte til en av våre fine sykkelshorts, som kommer i flere modeller med stilige detaljer. Leggings kan brukes hele året og passer til mange ulike stiler og anledninger.

Legg til snarvei

Klikk under for å legge til som snarvei

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Nettstedet kan også inneholde informasjonskapsler som viser relevante annonser utenfor lindex.com. Ved å klikke på"«Jeg er enig"-knappen godtar du informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.

Jeg er enig

En feil oppstod

Informasjon