Topper & t-skjorter

Topper og t-skjorter er basisplaggene vi ikke får nok av i garderoben. Dette er klesplagg som passer like godt til hverdags som til fest, da de enkelt lar seg style opp eller ned. Hos Lindex kan du velge mellom topper og t-skjorter i ulike modeller, farger, stiler og mønstre – slik at du uansett behov og bruk, kan finne din favoritt.Topper til hverdag og fest

Her finner du topper og T-skjorter som passer enhver stil og anledning. Velg mellom mange flotte mønstre, nydelige stoffer, stilige detaljer og massevis av farger. Vi har alle slags hverdagstopper til dame – fine T-skjorter i ulike fasonger, med rund hals eller V-hals. Oppdater garderoben med en myk og behagelig basic-topp som du virkelig kan bli glad i. Når du har funnet den rette, er det lurt å kjøpe flere i forskjellige farger.


Mellanrubrik: Økologisk bomull eller myk viskose

Vil du ha høy hals, bare skuldre, en enkel singlet eller fine blonder? En topp med V-hals og silkematt overflate, eller en tunika med et kult mønster? Sett en spiss på antrekket med rysjer, knytebelte, kantebånd i sateng eller paljetter som gjør toppen enda finere. Blant utvalget vårt av T-skjorter, topper og tunikaer i mange forskjellige materialer, finner du helt sikkert noe du liker. For eksempel deilig økologisk bomull, myk viskose eller vakker blank modal.


Finn ditt eget uttrykk

Med uendelige valgmuligheter, kan det være gøy å kombinere toppene med ulike jeans, bukser og skjørt – helt til du finner stilen og uttrykket som er helt deg. Når du går rett fra jobb til middagsselskap, trenger du bare å kneppe opp jakken eller cardiganen, og ta på deg et kult smykke. Og kanskje smette på deg et par høye hæler?

Toppene våre følger deg gjerne overalt, både på late hjemmedager og på fest. Vi har massevis av muligheter.

Legg til snarvei

Klikk under for å legge til som snarvei

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Nettstedet kan også inneholde informasjonskapsler som viser relevante annonser utenfor lindex.com. Ved å klikke på"«Jeg er enig"-knappen godtar du informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.

Jeg er enig

En feil oppstod

Informasjon