Mammaklær

Mammaklær skal selvsagt være komfortabelt å ha på, men vi ønsker jo ikke at det skal gå på bekostning av vår personlige stil under graviditeten. Derfor har vi i Lindex samlet en rekke klesplagg og undertøy som ikke bare består av superbehagelige materialer, men som fremhever det du er komfortabel med og som bidrar til at du føler deg stilfull under hele graviditeten.Behold stilen både under og etter graviditeten

Med mammaklær fra Lindex trenger ikke graviditeten legge demper på stilen. Når magen vokser, er det viktigere enn noensinne å fylle på garderoben med plagg du føler deg bra i. Takket være denne flotte kolleksjonen med mammaklær kan du beholde stilen fra topp til tå, samme hvor stor magen blir.

Kolleksjonen inneholder stilige og behagelige mammaklær – som er flotte både under graviditeten og i barseltiden.


Stil og komfort

Når man er gravid, er det deilig å gå i behagelige plagg, men gjerne uten at det går på bekostning av stilen. Vi har fine jeans, bukser med smale ben og flotte mammakjoler og -skjørt som er både behagelige og stilige. Uansett om du velger leggings, jeggings eller mammajeans, har alle buksene våre en bred, myk kant i jerseystretch i midjen, som passer til voksende mager.


Perfekte ammeplagg

I tillegg til trendye mammaklær som mammatopper, mammakjoler og mammagensere har vi også praktisk ammetøy – behagelige og funksjonelle ammesingleter og amme-BH-er. Et must når du ammer, så det er enkelt å kneppe opp med én hånd. Vi har også ekstra myke og behagelige truser for voksende mager. Og selvfølgelig strømpebukser som passer til gravide. Du kan enkelt bestille favorittplaggene dine her, og prøve dem hjemme i ro og fred.

Legg til snarvei

Klikk under for å legge til som snarvei

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Nettstedet kan også inneholde informasjonskapsler som viser relevante annonser utenfor lindex.com. Ved å klikke på"«Jeg er enig"-knappen godtar du informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.

Jeg er enig

En feil oppstod

Informasjon