UTVALGTE NYHETER


SHOP 92-128 CM

UTVALGTE NYHETER


SHOP 128-170 CM

BARNEKLÆR


Oppdag en verden av lekefulle og bærekraftige barneklær. En stor del av vårt sortiment inneholder mer bærekraftige og GOTS-sertifiserte varer, laget av økologisk bomull som er bedre for både barna og miljøet. Finn komfortable bukser, myke skjorter, kule t-skjorter, behagelige kjoler, kosete pyjamas og selvfølgelig det varme yttertøyet og morsomt tilbehør. Vi bruker bare de mykeste materialene og stoffene som er enkle å bevege seg og leke i, laget for alle aldre og hver personlighet. Morsomme, lekefulle og behagelige babyplagg for de minste familiemedlemmene, hele skolegarderoben for de eldre barna og alt i mellom.

BABY 44-86 CM

JENTE 92-128 CM

JENTE 128-170 CM

GUTT 92-128 CM

GUTT 128-170 CM

YTTERKLÆR


Vi har det riktige yttertøyet for all slags vær, fra vanntette regnsett, myke tilbehør, slitesterke og funksjonelle vinterjakker til de fasjonable parkasene og deilige jakker. Laget i materialer av høy kvalitet som lar barna bevege seg fritt mens de er ute og behagelig nok til å leke rundt i hele dagen. Dette er det beste yttertøyet for barna dine.

BABY 44-86 CM

JENTE 92-128 CM

JENTE 128-170 CM

GUTT 92-128 CM

GUTT 128-170 CM

BABYKLÆR


Fra det første sokkeparet til behagelige pyjamas og body med dobbel knappe-feste, oppdag våre myke og bærekraftige babyklær til dine små. Varm kosetepper, omslagsbodyer og jersey bukser i de fineste materialer er laget for å kos og lek. Hele vår nyfødtkolleksjon er laget av organisk bomull, og de fleste produktene er GOTS-sertifiserte. Bedre for babyen din, bedre for miljøet.

BABY 44-86 CM

KJOLER


Her finner du kjoler til enhver anledning, fra festlige festkjoler med paljetter og fløyel til myke og komfortable kjoler til hverdagsbruk. Kanskje en strandkjole for ferien til solen? Velg mellom et bredt spekter av farger og stiler som barna vil elske. Uansett hva du leter etter, finner du det her.

BABY 44-86 CM

JENTE 92-128 CM

JENTE 128-170 CM

GENSERER, TOPPER OG KARDIGANS


Alle barn trenger den perfekte, myke, uformelle hverdags hoodien eller genseren. Du kan også velge mellom trendy finstrikkede kardigans, vakre boleros og kule t-skjorter, laget av materialer som lar barna bevege seg fritt hele dagen. Hold de små komfortable med vårt brede utvalg av topper med morsomme print, lekende farger og stilige mønstre.

BABY 44-86 CM

JENTE 92-128 CM

JENTE 128-170 CM

GUTT 92-128 CM

GUTT 128-170 CM

BUKSER OG JEANS


Hold barna komfortable og kule med bukser, chinos og jeans som aldri går ut av stil. Kule løse bukser til skateren eller slim jeans til rockstjernen, vi har mange forskjellige stiler og vasker på våre bukser sånn at alle finner noe de liker. Noen av våre jeans har forsterket knær, noe som gjør dem ekstra holdbare og perfekte for en aktiv livsstil.

BABY 44-86 CM

JENTE 92-128 CM

JENTE 128-170 CM

GUTT 92-128 CM

GUTT 128-170 CM

Back to the top

Legg til snarvei

Klikk under for å legge til som snarvei

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring. Nettstedet kan også inneholde informasjonskapsler som viser relevante annonser utenfor lindex.com. Ved å klikke på"«Jeg er enig"-knappen godtar du informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren. Les mer om informasjonskapsler og hvordan du kan avslutte abonnementet her.

Jeg er enig

En feil oppstod

Informasjon