Hei alle sammen!

Kathrine


Jippi! Nå er jeg her også!!

Jeg eeeeelsker jobben min som Fashion Advisor for Lindex Norge og er så glad for å få boltre meg i deilig mote hver eneste dag. Fremover kan dere følge meg ukentlig på bloggen! Her kan dere bli med på mye av alt det spennende jeg er så heldig å få være med på.


Jeg har fast base på Lindex sitt hovedkontor. Her sitter jeg noen dager i uka, når jeg ikke er ute på mine forskjellige oppdrag i vårt langstrakte land.
Mote opptar en stor del av hverdagen min, foruten mann og barn selvfølgelig. Jeg nærmest klør i fingrene etter å dele min inspirasjon og opplevelser i mine moteoppdateringer fremover.

Vi starter på Lindex Flag ship store på Karl Johan. Her er jeg så glad for å være i gang og treffe dere på bloggen at jeg bare måtte kle meg litt fargerikt. Et av vårens viktigste moteplagg er jo den fargede buksen! Jeg valgte en 50-talls inspirert topp til denne gang. Så søt!

Heng med meg videre! Vi sees!
Kathrine S.


Velkommen til Lindex!

Lindex websider bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Om du fortsetter uten å gjøre endringer tillater du dette.

 

Les mer om cookies her